Demokrate: Uz Bečića je 16 odsto građana

Demokrate su saopštile da su do sada, u okviru intenzivne kampanje „od vrata do vrata“, obišli preko 111 000 domaćinstava, pronoseći ideju „pobjeda, a ne podjela“
22 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 06.07.2016. 19:16h

Demokratska Crna Gora saopštila je juče da njihovi rezultati sa terena pokazuju da oni imaju 16,12 odsto podrške.

U autorskom tekstu u “Vijestima” direktor za istrađivanja Ipsos strategic marketing Marko Uljarević objavio je da bi partija Alekse Bečića da su izbori održani sredinom juna dobila pet odsto glasova.

“Imajući u vidu prognoze rejtinga na lokalnim izborima 2014. godine u Podgorici, kada je Izborna lista „Mladost, mudrost, hrabrost“, koju je predvodio Aleksa Bečić, osvojila 15 odsto podrške, uprkos predviđanjima IPSOS-a da je podška navedenoj izbornoj listi oko 7 odsto, Demokrate, zbog navoda o neupitnoj istinitosti istraživanja, ne mogu, a da ne postave još jedno pitanje - da li ćete kao ljudi koji, kako sami za sebe kažete, čvsto stojite iza onoga što kažete i objavite, razmotriti mogućnost da stavite ključ u bravu ako Demokrate na predstojećim parlamentarnim izborima zabilježi makar trostruko bolji rezulatat od onoga koji nam Vaša agencija prognozira u svom posljednjem objavljenom istraživanju?,” saopštile su Demokrate. Oni traže da Ipsos objavi ko je naručio junsko istraživanje i koliko je platio.

Demokrate tvrde da ovakva istraživanja imaju za cilj da obeshrabre njihove članove, ali da im to neće poći za rukom. M.R.

Demokrate su saopštile da su do sada, u okviru intenzivne kampanje „od vrata do vrata“, obišli preko 111 000 domaćinstava, pronoseći ideju „pobjeda, a ne podjela“.

“Demokratska Crna Gora, nakon svakog obiđenog grada, područja i domaćinstva, vrši istraživanja na dnevnom nivou, a rezultati sa terena pokazuju da Demokrate uživaju 16,12 procenata podrške, koja raste iz dana u dan, jer se Demokrate neće zaustaviti dok ne obiđu svaku opštinu, svaki kraj, svaki dom u Crnoj Gori, kako bi se, konačno, nakon četvrt vijeka, izdejstvovala pobjeda nad ovom mafiokratskom vlašću,” poručili su.

Bonus video: