Demokrate Zeta: Ko će snositi posljedice što nije uspostavljen saobraćaj

Iz Odbora Demokrata u Zeti upitali su odbornicu DPS-a kada će biti gotovi radovi u prvoj fazi rekonstrukcije puta Golubovci - Mataguži
52 pregleda 2 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Ažurirano: 18.03.2018. 20:54h

Odbor Demokrata u Zeti pozvao je odbornicu Demokratske partije socijalista (DPS) u Gradskoj Opštini Golubovci Maju Škatarić ko će snositi posljedice i plaćati penale što još uvijek nije uspostavljen saobraćaj na putu Golubovci - Mataguži.

Škatarić je ranije danas kazala da je put Golubovci - Mataguži prioritetna saobraćajnica za rekonstrukciju.

"DPS istureno odjeljenje u Zeti nastavlja sa recitacijom. Kao đaci po zahtjevu nastavnika razredne nastave, odbornici DPS-a po azbučnom redosljedu ponavljaju jednu te istu pjesmicu. A koleginica Škatarić je dobila matematički zadatak da prebroji gomile pijeska na putu između Vukovaca i Ponara. Kako to nije bilo naporno, imala je vremena da obiđe radove na putu pored nekadašnjih Staklenika. Umjesto da sa radošću prošeta tom dionicom puta koja je već trebalo biti završena, vjerujem da se zaustavila pored znaka za maksimalno dozvoljenu brzinu i usnila. Ponavljanje recitacije o onome što je u Zeti već trebalo biti realizovano ostavite za mlađe razrede. Jer, kako ste krenuli, svi će članovi vašeg odbora u stečaju imati „privilegiju“ da nabrajaju ono isto što su nabrajali i prije 4 godine. Odgovorite: kada će biti gotovi radovi u prvoj fazi rekonstrukcije? Odgovorite: koji rok je investitor dobio da kompletira radne aktivnosti? Odgovorite: ko će snositi posljedice i plaćati penale zato što još uvijek nije uspostavljen saobraćaj? A i sami znate da onaj ko nema odgovor na postavljeno pitanje dobije ocjenu po kojoj se legitimišu repetenti. Uostalom, takvu ocjenu će vam građani i dati 27. maja", poručili su iz OO Demokrate Zeta.

Bonus video: