DF napustio sjednicu u Baru: Protest zbog "otvorene represije režima"

"Nećete nas uplašiti, a još manje ućutkati, svaka je tiranija jednom pala, i jači i strašniji od vas su pali kad su mislili da im niko ništa ne može", rekao je Đurović
2 komentar(a)
DF, sjednica, Foto: Radomir Petrić
DF, sjednica, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 20.09.2017. 09:01h

Odbornici DF napustili su danas zasijedanje SO Bar u znak protesta zbog „otvorene represije režima nad članovima DF“.

Na samom početku nastavka XX sjednice, predsjednik odborničkog kluba DF mr Dejan Đurović izašao je za govornicu i saopštio da odbornici ovog kluba neće više prisustvovati ovom zasijedanju SO “jer je hunta koja vlada Crnom Gorom prešla u otvorenu diktaturu i terror”.

"Fingiranje takozvanog državnog udara režiranog u najmračnijim skrovištima gospodara naših sudbina, te sramno suđenje liderima opzicije koje nije dostojno ni najobičnije farse svoj epilog polako dobija u postepenim hapšenjima lidera, njihove djece, članova i aktivista DF. Nećete nas uplašiti, a još manje ućutkati, svaka je tiranija jednom pala, i jači i strašniji od vas su pali kad su mislili da im niko ništa ne može", rekao je Đurović.

"Kolege iz opozicije potom je zamolio da se pridruže bojkotu DF, pitajući ih da li se može raspravljati o komunalnim temama “u uslovima otvorene tiranije”, nakon čega je zajedno sa ostalim odbornciima DF napustio skupštinsku salu .

Bonus video: