DF organizuje proteste 24. i 25. januara u Podgorici

"Smatramo da je na ustavno nasilje jedini odgovor snažna i sinhronizovana akcija istinskih opozicionih snaga koje neće dozvoliti održavanje još jednih unaprijed pokradenih izbora", saopšteno je iz DF
115 pregleda 116 komentar(a)
protesti DF, Foto: Zoran Đurić
protesti DF, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 15.01.2016. 12:21h

Predsjedništvo Demokratskog Frota (DF) je na danas održanoj sjednici odlučilo da 24. i 25. januara 2016. godine organizuje protest u Podgorici.

"Dešavanja na crnogorskoj političkoj sceni dodatno potvrđuju politiku protesta kao jedinog preostalog i efikasnog modela političke borbe, koji može dovesti do formiranja prelazne Vlade i organizovanja prvoh fer i demokratskih izbora. Predsjedništvo DF-a je takođe izrazilo očekivanje i da ostali politički subjekti koji su protiv Vlade Mila Đukanovića 25. januara neće učestvovati u kreiranoj farsi glasanja povjerenja Vladi, i da će tog dana biti ispred sa crnogorskim građanima na Velikoj narodnoj Skupštini. Upravo je ovako najavljeni opstanak Vlade Mila Đukanovića najbolji dokaz političke korupcije i potvrde da je DF bio u pravu kada je 27. septembra otpočeo narodne proteste. Zato i smatramo da je na ovo ustavno nasilje jedini odgovor snažna i sinhronizovana akcija istinskih opozicionih snaga koje neće dozvoliti održavanje još jednih unaprijed pokradenih izbora", saopšteno je iz DF.

Bonus video: