DF: Vrijeme Demokratske partije socijalista prolazi

„Tada će tek, nakon poraza Đukanovića i DPS-a u Nikšiću, biti 'veselo'... Zaboraviće se tada, od Đukanovićevih izliva mržnje, svi filozofski ispadi Svetozara Marovića“
8 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2013. 16:37h

Vrijeme Demokratske partije socijalista (DPS) prolazi, a poraz koje će ta stranka doživjeti u Nikšiću i na predsjedničkim izborima biće znak njenog konačnog silaska sa vlasti, ocijenjeno je iz Demokratskog fronta (DF).

U DF-u smatraju da kampanja predsjedničkog kandidata Filipa Vujanovića prerasta u „lakrdiju“, kao što je, kako su naveli, to bila i njegova kandidatura i odluka Ustavnog suda kojom mu je ona dozvoljena.

Očigledno je, kako je naveo Vučurović, da se DPS i njeno rukovodstvo nalaze u „političkom nokdaunu nakon otkrivanja brojnih afera kojima nema kraja...“

„U jednom krajnje neozbiljnom ponašanju i blago rečeno, čudnim izjavama, za sada u ovoj kampanji prednjači potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović, koji je, u Đukanovićevom odsustvu, iskočio u prvi plan“, kazao je funkcioner DF-a Jovan Vučurović u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

Iz DF-a su ocijenili da će biti naročito zanimljivo kada se, kako su kazali, toj grupi pridruži premijer Milo Đukanović, „koji je trenutno zauzet sličnom kampanjom DPS-a u Nikšiću“.

„Tada će tek, nakon poraza Đukanovića i DPS-a u Nikšiću, biti 'veselo', kad se nervozni premijer bude uvjerio da je poraz njegovog predsjedničkog kandidata neminovan.

Zaboraviće se tada, od Đukanovićevih izliva mržnje, svi filozofski ispadi Svetozara Marovića“, naveo je Vučurović.

Svetozar Marović

U DF-u smatraju da su uzroci takvog, kako su ocijenili, neozbiljnog ponašanja DPS-a i njihovih funkcionera i tokom lokalne i predsjedničke kampanje višestruki.

Očigledno je, kako je naveo Vučurović, da se DPS i njeno rukovodstvo nalaze u „političkom nokdaunu nakon otkrivanja brojnih afera kojima nema kraja, a naročito poslije informacija koje su dobili u posljednja dva istraživanja javnog mnjenja, koja su radili u februaru“.

„Jasno je da, na zadovoljstvo ogromne većine građana Crne Gore, vrijeme DPS-a prolazi i da će porazi koje će ova partija doživjeti u Nikšiću i na predsjedničkim izborima biti znak njihovog konačnog silaska sa vlasti“, zaključio je Vučurović.

Galerija

Bonus video: