DPS Bar: Umjesto sjednicom, Demokrate se nedopustivo bave snimanjem, montiranjem senzacija i propagandom

"Ponovo su pokušali da izmanipulišu javnost izjavom da barski prvaci neće dobiti besplatne udžbenike, što nije tačno. Za nabavku udžbenika za prvake za narednu godinu, već tradicionalno kao i prethodnih godina, izdvojena su sredstva u iznosu od 30.000€ u budžetu Opštine Bar koji je Skupština usvojila na upravo završenom zasijedanju", poručuju iz barskog DPS-a
1175 pregleda 1 komentar(a)
DPS Bar, Foto: DPS, DPS
DPS Bar, Foto: DPS, DPS

Kad barske Demokrate uhvatite u neuspjelim manipulacijama, oni nastave da šire neistine izbjegavajući da priznaju očigledno - da su upravo svojim paušalnim optužbama na račun barske lokalne uprave o nabavci službenih automobila naštetili politici svojih partijskih kolega u gradovima gdje su bili vlast, saopšteno je danas iz barskog DPS-a.

Oni su reagovali na jučerašnje saopštenje Demokrata.

Iz DPS-a poručuju Demokratama da ako već problematizuju nabavku službenih automobila onda to učine i u Budvi i Kotoru.

"Ali avaj, ni tamo ni tamo se više ne pitate ni za šta. Posljednjim nepotrebnim javljanjem jasno ste potvrdili da je nabavka vozila za potrebe barskih opštinskih službi potpuno irelevatna, jer vas to zanima samo onda kada ne morate da opravdavate svoje motorizovane partijske saborce".

Kako dodaju, jedino čega se u "demagozi drže iz prethodnih obraćanja su nastavak služenja neistinama i bahata zloupotreba rada skupštine".

"Ponovo su pokušali da izmanipulišu javnost izjavom da barski prvaci neće dobiti besplatne udžbenike, što nije tačno. Za nabavku udžbenika za prvake za narednu godinu, već tradicionalno kao i prethodnih godina, izdvojena su sredstva u iznosu od 30.000€ u budžetu Opštine Bar koji je Skupština usvojila na upravo završenom zasijedanju.

Međutim, barske Demokrate to nisu čule jer se na sjednicama, koje se na lokalnom radiju uživo prenose, nedopustivo bave video snimanjem i najprizemnijim pokušajima montiranja senzacija. Ovo neozbiljno i neprihvatljivo ponašanje najviše govori o njima samima, njihovim namjerama da neistomišljenike diskredituju montiranim isječcima i da se igraju režije u partijsko propagandne svrhe, što je nezabilježeno u radu barskog parlamenta", zaključuje se u saopšenju Demokratske partije socijalista Bar.

Bonus video: