DPS Berane: Demokrate se "prepakovale", ali im je gubitnički program isti

Iako su "iznikli iz istog šinjela", kako smatraju u DPS-u, Demokrate nisu još uvijek spremne da dijelu nekadašnje zajedničke cjeline, upute zabrinutost zbog lošeg vođenja Berana, nego im je kriv DPS
76 pregleda 9 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 13.01.2018. 12:58h

Vođeni činjenicom da se svakakav proizvod može dobro prodati ako se lijepo upakuje, dio aktuelne beranske vlasti koji sada posluje pod novom firmom “Demokrate” pokušava zamjenom teza da još jednom prevariti glasače u Beranama, poručuju iz beranskog odbora Demokratske partije socijalista.

Ali, kako ističu, građani znaju i sjećaju se da su Demokrate i prije četri godine bile dio koalicije koja vlada u Beranama i koja je ovaj grad, kako smatraju u DPS-u, dovela do ruba propasti.

"Iako ste se prepakovali u novo pakovanje i promjenili dizajn, vide građani da su vam iste osobe na izbornoj listi i da vam je gubitnički program isti. Ostavili ste Dada i družinu, ne zato što ste drugačiji, nego zato što nijeste zadovoljili svoje lične apetite," navode iz DPS-a.

Goran Folić, nosilac izborne liste Demokrata za Berane, kazao je da je politički cilj te partije spriječiti DPS da vrati Berane "na staze pljačke i korupcije" po kojima je Berane bilo prepoznato kao crna tačka Crne Gore.

Iako su "iznikli iz istog šinjela", kako smatraju u DPS-u, Demokrate nisu još uvijek spremne da dijelu nekadašnje zajedničke cjeline, upute zabrinutost zbog lošeg vođenja Berana, nego im je kriva Demokratska partija socijalista.

"Umjesto toga, oni najavljuju da će da smijene sa vlasti DPS, a mi ih podsjećamo da su na vlasti u Beranama njihovi izbornici, te da će svi zajedno, voljom građana, u februaru odlepršati sa funkcija poput svog bijelog goluba," poručuju iz beranskog odbora DPS-a.

Bonus video: