DPS Berane: Nećemo se izvinjavati zbog lažnih fejsbuk profila

Oni koji stoje iza lažne stranice, ističu, pokušavaju da "podmuklim podmetanjima" nanesu štetu koaliciji DPS, SD i BS
10 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 05.01.2018. 20:04h

Povodom saopštenja GP URA Berane, kojim se navodi da koalicija DPS, SD, BS, širi nacionalnu mržnju preko Fejsbuk stranice “Sigurnim korakom Onur-Bogdan-Erol”, iz beranskog odbora DPS napominju da je Fejsbuk stranica lažna, odnosno ne odražava stavove naše Fejsbuk stranice, niti je administrirana od strane političkih subjekata koji čine koaliciju pomenutih partija.

"Kao što smo i ranije obavjestili javnost Crne Gore, na predstojećim lokalnim izborima naša koalicija će nastupiti pod nazivom: Koalicija “Berane pobjeđuje – Milo Đukanović – DPS,SD, BS”, kako je nazvana i naša zvanična Fb stranica," poručuju iz odbora DPS u Beranama.

Oni koji stoje iza spomenute lažne fejsbuk stranice, ističu, pokušavaju da "podmuklim podmetanjima" nanesu štetu koaliciji DPS, SD i BS.

"Poručujemo im – uzalud vam je! Jer, građanke i građani Berana dobro poznaju i razumiju političku retoriku partija koje čine našu koaliciju, kao što dobro poznaju retoriku i činjenja onih koji stoje iza spomenute lažne fb stranice. Iznenađuje nas da se bilo koja politička partija koja drži do sebe bavi objavljivanjem saopšenja bez prethodno obavljenih provjera svojih navoda, te da se ovim povodom ne obraćaju nama nego onima čiji rukopis je prepoznat i na ovoj lažnoj Fb stranici, kojima, očigledno GP URA želi da se pridruži. Politički subjekti naše koalicije će, ističemo, i dalje biti posvećeni zaštiti multietničkog i multikonfesionalnog sklada, kao i promociji zajedničkih multikulturalnih i antifašističkih vrijednosti u Crnoj Gori i Beranama," poručuju iz beranske DPS.

Bonus video: