DPS Berane: "Trula" koalicija paniči i stvara tenzije

"Zaista je teško objašnjivo da se jedan politički subjekt, u ovom slučaju samozvana koalicija "Zdravo Berane" do te mjere uspaničila od jednog rutinskog postupka, kakvo je ponavljanje izbora. Ako nijesu u pitanju strah i panika, već svjesno manipulišu građanima i dovode ih u zabludu, onda je to nisko i zaslužuje samo prezir", kazali su iz DPS Berane
8 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 05.03.2018. 17:21h

Histeričnim saopštenjima i svjesnim kršenjem predizborne tišine, "trula" koalicija pojačana Demagozima stvara tenzije i pokazuje zavidan nivo panike pred ponavljanje glasanja na nekoliko izbornih mjesta, saopštili su danas iz iz Opštinsko odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Berane.

Oni su reagovali na saopštenje koalicije "Zdravo Berane" u kome je istaknuto da "poslodavci ucjenjuju radnike kako ne bi izašli na izbore".

"Sve što su naveli u svom posljednjem saopštenju je gruba neistina i pokušaj da se uznemire građani Berana. I ne samo neistina nego i ružna podvala: kada ta propala vlast obećava nekome da će ga zaposliti, onda je to potcjenjivanje zdravog razuma, jer svaki građanin zna da je javni sektor u našem gradu prepunjen rođacima i kumovima čelnika "trule" koalicije i da je priča o novim zapošljavanjima u tim službama - čista prevara. Zaista je teško objašnjivo da se jedan politički subjekt, u ovom slučaju samozvana koalicija "Zdravo Berane" do te mjere uspaničila od jednog rutinskog postupka, kakvo je ponavljanje izbora. Ako nijesu u pitanju strah i panika, već svjesno manipulišu građanima i dovode ih u zabludu, onda je to nisko i zaslužuje samo prezir", kazali su iz DPS Berane.

Na pet biračkih mjesta u Beranama sjutra će biti ponovljeno glasanje, a pravo glasa ima 1.799 birača.

Državna izborna komisija prihvatila je prošle sedmice prigovore koalicije Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokrata (SD) i Bošnjačke stranke (BS), i odlučila da izbori budu ponovljeni na pet biračkih mjesta.

Na izborima u Beranama 4. februara koalicija DPS-SD-BS osvojila je 17, koalicija Zdravo Berane 14, a Demokratska Crna Gora četiri mandata.

Bonus video: