DPS Berane: Uz nove snage odgovorno ka budućnosti

Na pobjedničkoj izbornoj listi, dodaju iz DPS-a, nalaze se Crnogorci, Srbi , Bošnjaci, Muslimani i predstavnici svih zajednica Berana
16 komentar(a)
DPS Berane, Foto: DPS
DPS Berane, Foto: DPS
Ažurirano: 10.02.2014. 15:39h

Pobjednička izborna lista "Da pobijedi Berane – DPS Milo Đukanović“ danas je Opštinskoj izbornoj komisiji predala neophodnu dokumentaciju za učešće na izborima sa gotovo 4000 potpisa podrške građana Berana, više nego svi ostali učesnici izbora zajedno, rečeno je iz partije.

"Kao partija koja je uvijek bila okrenuta budućnosti i sposobna da prepozna i kreira nove trendove, te uvažavajući potrebu da pruži šansu novim ljudima, na pobjedničkoj izbornoj listi smo predložili čak 80 odsto novih imena. Na našoj listi se nalaze odgovorni ljudi, spremni da svojim autoritetom, znanjem i ugledom preuzmu odgovornost vršenja vlasti u narednom četvorogodištu. Oni se neće obazirati na svakodnevne uvrede i podmetanja naše konkurencije, već će kroz izbornu kampanju prezentirati prednosti naše politike i našeg programa, koji će zahvaljujući povoljnijim ekonomskim prilikama, biti realizovan u korist svih građana Berana", saopšteno je iz DPS-a.

Na pobjedničkoj izbornoj listi, dodaju iz DPS-a, nalaze se Crnogorci, Srbi , Bošnjaci, Muslimani i predstavnici svih zajednica Berana.

"Među njima je sedam doktora, pravnici, ekonomisti, profesori, studenti, poljoprivrednici i radnici... To su ljudi koji garantuju da će Berane pobijediti i da će naš grad nakon izbora biti mjesto u kojem će se bolje živjeti", istuču na kraju u DPS-u.

Bonus video: