DPS Budva: Koalicionim odnosima u opštini fale samo trube

"Sve se uklapa. Čak i činjenica da je organizator ove manifestacije, firma povezana sa prije neki dan uhapšenim srpskim menadžerom"
1328 pregleda 8 komentar(a)
DPS Budva, Foto: DPS
DPS Budva, Foto: DPS

Guča u Budvi je prava metafora trenutnog stanja u opštini i logičan slijed događaja, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

Jedna od najpopularnijih turističkih manifestacija u Srbiji - Sabor trubača u Guči, trebalo bi da dobije svoju mediteransku verziju, nakon što je Opština Budva izašla u susret i obezbijedila plato na Jazu da se 24. i 25. avgusta organizuje Sajam hrane i pića sa tradicijom pod nazivom “Guča u Budvi”.

"Sve se uklapa. Čak i činjenica da je organizator ove manifestacije, firma povezana sa prije neki dan uhapšenim srpskim menadžerom. Slažemo se da koalicionim odnosima u opštini Budva fale samo još trube, za sve ostale elemente vašarske atmosfere već su se pobrinuli svojim svađama, optužbama, uvredama. Dio tog političkog vašara predstavljaju i reakcije stranaka koje su dio ove koalicije. Sjećamo se kako su otćutali šovinistički performans kojim se slavilo "oslobađanje Budve", nadajući se mrvicama sa bogate budvanske trpeze i što dubljem infiltriranju svojih kadrova po budvanskim javnim preduzećima. Danas, kada im je predsjednik opštine Carević očigledno zavrnuo slavinu, opet su se sjetili "mediteranske pjesme" Budve i crnogorskog kulturnog identiteta", navodi se u saopštenju DPS Budva.

DPS Budva im poručuje "kad jednom uđete u "kolce" povratka nema".

"Spremajte nošnje, ponovite gradivo i ne pravite se da ste preko noći zaboravili korake, jer smo svi bili svjedoci kako ih dobro igrate kad vam zatrebaju", zaključuje se u saopštenju DPS Budva.

Bonus video: