DPS: Čađenovića ne vide ni u sopstvenoj partiji

Od partije čiji članovi se, kako su kazali iz DPS-a, ne libe da primaju po 2000 eura novca građana mjesečno, a da ni jedan dan nijesu radili za to, "građani i ne očekuju drugo osim da izvrću istinu onako kako im odgovara"
55 pregleda 3 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 20.05.2018. 06:58h

Politički nevidljivi Vladimić Čađenović, da bi sebi dao na značaju, umislio je da saopštenja DPS piše niko drugi do gradonačelnik lično, ali su građani Podgorice više jego jasno predočili koliko vjeruju i Čađenoviću i partiji kojoj pripada, kazali su iz odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Glavnom gradu.

Čađenović je juče kazao da je gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović autor saopštenja u kojem je optužen da je falsifikovao mjesto prebivališta.

"Politički nevidljivi Vladimir Čađenović, koga sopstvena partija toliko cijeni da uglavnom viri iza koalicionog dvojca, plagijatora i poete, da bi sebi dao na značaju, umislio je da saopštenja piše niko drugi nego gradonačelnik lično, koji ih je, da ih podsjetimo, pobijedio sa više od četiri puta više osvojenih glasova na izborima u Podgorici! Dakle, građani Podgorice su više nego jasno predočili koliko poznaju i vjeruju i Čađenoviću i partiji kojoj priprada. Što se tiče tvrdnje da svima može da pogleda u oči, nadamo se da će se pridržavati toga i nakon 27. maja, kad doživi još jedan ubjedljiv poraz, posebno jer pripada stranci koja je poznata da bježi od odgovornosti nakon izbornog debakla. A kada govori o tome da su oni sami smislili projekte, da li je svjestan da demantuje sopstvenu partiju koja je koliko juče objavila da je projekat zoo vrta preuzela od DPS-a?" navode iz odbora DPS Glavnog grada.

Od partije čiji članovi se, kako su kazali iz DPS-a, ne libe da primaju po 2000 eura novca građana mjesečno, a da ni jedan dan nijesu radili za to, "građani i ne očekuju drugo osim da izvrću istinu onako kako im odgovara".

"Zato i srljaju iz poraza u poraz, okrivljujući za sopstvene neuspjehe narod, medije, opoziciju, poziciju... Na ovim izborima , kažu građani, moći će da krive i životinje jer da nije njih, ne bi bilo ni ideje o zoo vrtu. O projektima partije kojoj Čađenović pripada najbolje govore opštine u kojima vrše vlast, gdje jedino rade na tome kako da opstanu još koji mjesec ne bi li uzeli još jednu platu u upravnim odborima oko kojih se ne mogu nikako dogovoriti kome će pripasti. To im u Podgorici nikada neće uspjeti, jer će doživjeti još jedan ubjedljiv poraz", zaključuju iz odbora DPS u Glavnom gradu.

Bonus video: