DPS: Demokratama ne valja ono što valja građanima Kolašina

Demokratama, tvrde iz DPS-a, „ne valja što valja kolašinskim sportistima, da dobiju nove terene, igrališta, atletsku stazu
840 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz Kolašina, Foto: Arhiva Vijesti
Detalj iz Kolašina, Foto: Arhiva Vijesti

Organizacija Međuopštinskih sportskih igara (MOSI) je, kako piše u saopštenju kolašinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), događaj za koji bi svaki građanin Kolašina podigao ruku i dao podršku. Ta manifestacija, koju Kolašin zaslužuje, navode oni, treba da gradu donese "novu turističku i sportsku infrastrukturu, da turističkim radnicima obezbijedi više hiljada prenoćišta i gras mapira poželjnom destinacijom sportskog turizma".

„Sve to nije bio razlog da odbornici Demokrata prisustvuju sjednici SO Kolašin na kojoj je donesena odluka kojom je naš grad prihvatio kandidaturu za organizaciju MOSI 2021.godine.Umjesto prisustva i podrške projektu koji će donijeti posredne i neposredne koristi svakom građaninu Kolašina, svojim postupkom su potvrdili da sve što valja gradđanima Kolašina, njima ne valja. Potvrđuju da im je samo deklarativno interes građana prioritet, a da se politikom ( u njihovom slučaju politikanstvom) isključivo bave zbog ličnih interesa i nerealnih ambicija“, piše u saopštenju Opštinskog odbora (OO) DPS.

Demokratama, tvrde iz te stranke, „ne valja što valja kolašinskim sportistima, da dobiju nove terene, igrališta, atletsku stazu".

Kako piše u saopštenju, „Demokratama ne valja što valja kolašinskim turističkim radnicima, da popune svoje smještajne kapacitete“.

„Demokratama ne valja što valja kolašinskim restoranima, kafićima, trgovinama, ostalim turističkim kapacitetima. U svemu tome imali smo i jednu uzdržanu podršku – za razliku od svih ostalih prisutnih odbornika, Željka Vuksanović, bivša predsjednica Opštine a sadašnja odbornica SD je bila uzdržana kada se glasalo o Odluci za prihvatanje kandidature za organizaciju MOSI- ja 2021.godine“, zaključuju u OO DPS.

Bonus video: