DPS Demokratama: O bataljonima govore oni koji su bili glavni za regrutacije u Sedmi bataljon

"Ne vraćamo mi nikoga u vrijeme partizana i četnika. Vraćate vi grleći se sa vojvodom Šćekić Ilijom i sličnima"
64 pregleda 19 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 16.10.2017. 20:50h

Ko o čemu, o bataljonima govore oni koji su bili glavni za regrutacije u Sedmi bataljon, pitajte vašeg Velizara malo o tome, poručili su danas iz Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Cetinje reagujući na saopštenje Danila Mrvaljevića predsjednika Odbora Demokratske Crne Gore Cetinje.

"O radikalima - bivši članovi radikala. Oni koji se dan danas cjelivaju sa četničkim vojvodama. Ne vraćamo mi nikoga u vrijeme partizana i četnika. Vraćate vi grleći se sa vojvodom Šćekić Ilijom i sličnima. Od onih koji se zbog fotelje odreknu državljanstva, a prije toga zbog državljanstva i sopstvene države, nemamo što da kažemo. Najviše kažu oni kad skidaju crnogorske i kače srpske zastave po crnogorskim gradovima. Još nešto. Cetinjsko vodoizvorište se ne zove Vrelo. Ili je to neki žargon sa čuvenog “trga od ćirilice”, navodi se u saopštenju DPS Cetinje.

Oni su dodali da razumiju da neko ko nikad u Cetinje ušao nije ne može da zna išta o Cetinju.

"Bolje mu je kod vojvode Šćekić Ilije, Nevena i Velizara, istorija mu ga daje. Još od Momira i Peđe. “Zajedno za Jugoslaviju”. Zato vas 26. novembra čeka još jedan poraz. Kao kad ste bili u Socijalističkoj narodnoj partiji. I u Srpskom otadžbinskom pokretu. Stranaka možete da mijenjate koliko hoćete ali će Cetinje vazda da vas pobjeđuje", kazali su iz DPS Cetinje.

Bonus video: