DPS: Demokratska Crna Gora traži izbore, ali da od njih priznaju samo ono što im se sviđa

"Imaju funkcionere koji se bahate pa bespravno grade gdje im se prohtije, da predsjednici opština Kotor, Budva i Herceg Novi samo javno, teškom mukom, kad moraju i kad su natjerani glume jedinstvo, a da u stranci vlada nepovjerenje, te je stalno prisutan strah da neko ne planira novi prebjeg", navodi se u reagovanju
17 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 04.10.2017. 19:33h

Demokratska Crna Gora traži izbore, ali da od njih priznaju samo ono što im se sviđa, kao što su dokazali u Budvi i Kotoru, poručili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Demokrate su danas ocijenile da je u Crnoj Gori potrebno hitno raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora zbog krize unutar vladajućeg DPS-a koja se prelila na Vladu i na državu.

Iz DPS-a tvrde da družina Alekse Žunjića, „crnogorske verzije sreskog špijuna, i ovaj put zaviruje u tuđe dvorište, dok se svojim ne bavi“.

"Kada bi sebi posvetili makar dio vremena koji posvećuju DPS-u, uočili bi da se svakoga dana gomilaju nove afere u njihovim dvorištu", navodi se u reagovanju DPS-a.

Oni su saopštili da Demokrate pored skandala sa stranim državljanima koje su podmetnuli biračima, imaju plejadu rođaka i kumova koje su udomili na dobro plaćena mjesta u opstinškoj vlasti.

"Imaju funkcionere koji se bahate pa bespravno grade gdje im se prohtije, da predsjednici opština Kotor, Budva i Herceg Novi samo javno, teškom mukom, kad moraju i kad su natjerani glume jedinstvo, a da u stranci vlada nepovjerenje, te je stalno prisutan strah da neko ne planira novi prebjeg", navodi se u reagovanju.

U DPS-u smatraju da Demokrate znaju da im pojedini funkcioneri i po nekoliko puta godišnje mijenjali stranke, otud stalna bojazan da negdje ne prelete ponovo.

"Demagozi bi na izbore, ali da od izbora priznaju samo ono što se njima sviđa, kao što su dokazali u Budvi i Kotoru. Preletači ne bi ni u Skupštinu, ali su na skupštinskoj blagajni redovni. Žunjići bi veoma voljeli da se neki sukob desi u DPS-u, jer odlično znaju da na birališitima ne mogu ni da nam se primaknu. Sa zadovoljstvom ćemo ih opet razočarati – želja će ih biti", navode iz DPS-a.

Oni poručuju, "gospodi Žunjići“, da im nije ni čudo što im rejting pada, jer su građani prepoznali šta je njihova politička ponuda: demagoške podvale i prevare. "Van toga ničeg nema".

Bonus video: