DPS: Donacije da se uplaćuju na jedinstven račun NKT-a

Kako saopštavaju iz ovog političkog subjekta, "ovo je još jedan pokazatelj odgovornosti, humanosti i znak da, bez obzira na sve razlike, zajednički i solidarno kao društvo možemo odgovoriti i najsnažnijim izazovima"
2647 pregleda 17 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Demokratska partija socijalista izražava zadovoljstvo što članovi i funkcioneri te partije u, kako kažu, velikom broju učestvuju u zajedničkoj akciji prikupljanja donacija za borbu protiv virusa COVID19.

Kako saopštavaju iz ovog političkog subjekta, "ovo je još jedan pokazatelj odgovornosti, humanosti i znak da, bez obzira na sve razlike, zajednički i solidarno kao društvo možemo odgovoriti i najsnažnijim izazovima".

"Upravo zbog toga važno je da djelujemo zajednički i koordinisano, stoga pozivamo sve naše članove ali i ostale gradjane Crne Gore da poštuju preporuke Nacionalnog kordinacionog tijela za zarazne bolesti i da donacije uplaćuju isključivo na jedinstveni žiro račun: 510-117161-85. sa kojeg će se sredstva odlivati koordinirano i prema prioritetima koje stručni timovi odrede", navodi se u saopštenju.

"Demokratska partija socijalista nastaviće sa društveno odgovornim činjenjem i u narednim danima. Stavljamo sve naše kapacitete na raspolaganje državnim organima s nadom da ćemo zajedničkim naporom izaći iz ove situacije u što kraćem roku", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: