DPS: Đukanovićeva pobjeda izraz snažne podrške za nastavak evropskog razvoja

Đukanović i Predsjedništvo DPS su izrazili zahvalnost članovima, simpatizerima, aktivistima i čitavoj partijskoj infrastrukturi na, kako su kazali, predanoj posvećenosti ostvarivanju ubjedljive izborne pobjede
18 komentar(a)
Milo Đukanović Orlov krš, Foto: DPS
Milo Đukanović Orlov krš, Foto: DPS
Ažurirano: 19.04.2018. 19:24h

Pobjeda predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića na izborima za predsjednika Crne Gore je izraz snažne podrške političke i većinske javnosti za nastavak evropskog razvoja, zaključeno je na današnjoj sjednici Predsjedništva DPS.

"Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, izrazilo je zadovoljstvo njegovom ubjedljivom pobjedom na predsjedničkim izborima održanim 15. aprila. Predsjedništvo je konstatovalo da je to izraz snažne podrške političke i većinske javnosti za nastavak evropskog razvoja koji personifikuje predsjednik Đukanović, uz uvjerenje da će tokom njegovog mandata biti postignut dalji progres na putu integracija, dodatno učvršćeni stabilnost i bezbjednost zemlje i značajno osnažen kvalitet života građana", saopšteno je iz DPS.

Đukanović i Predsjedništvo DPS su izrazili zahvalnost članovima, simpatizerima, aktivistima i čitavoj partijskoj infrastrukturi na, kako su kazali, predanoj posvećenosti ostvarivanju ubjedljive izborne pobjede, kao i svim građanima koji su učešćem u izbornom procesu "doprinijeli daljem demokratskom napretku Crne Gore".

"Predsjedništvo DPS je na današnjoj sjednici razmatralo i partijske aktivnosti u susret predstojećim lokalnim izborima u 12 opština, zakazanim za 20. i 27. maj. Uz konstataciju da je pobjeda predsjednika Đukanovića snažan stimulans za partijsko članstvo, izraženo je očekivanje da će DPS raditi sa jednakom spremnošću i vitalnošću i tokom narednih nekoliko sedmica, kako bi bila ostvarena još jedna snažna izborna pobjeda u nizu", zaključuju iz Đukanovićeve partije.

Bonus video: