DPS: Građani više puta rekli šta misle o građevinskom lobiju iz URA-Demokrata

Interesi elite iz pokreta URA su, kako su kazali iz odbora DPS u Glavnom gradu, toliki da iznova osnivaju nove partije, saveze i koalicije, bez smisla i programa, osim jednog - osvajanje vlasti zarad sopstvenog interesa
58 pregleda 0 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 20.05.2018. 11:45h

Kakvu Podgoricu bi pravili URA i Demokrate građani su vidjeli po građevinskom lobiju iz Građanskog pokreta URA i njihovim tvorevinama koji predstavljaju agresivnu betonizaciju svakog metra Podgorice koja im padne u ruke, kazali su iz odbora DPS u Glavnom gradu.

Kako su ranije kazali iz koalicije "Podgorica za 21. vijek" koju čine URA i Demokrate, Podgorica je mogla do sada imati građevinu impozantniju i od Ajfelovog tornja ili Kipa slobode, samo da je imala pošteniju i pravedniju vlast od DPS-a.

"Takvoj viziji Podgorice građani su više puta na izborima rekli odlučno ne, nadajući se da će ih napokon poslati u istoriju, ali uzalud, interesi elite iz URA su toliki da iznova osnivaju nove partije, saveze i koalicije, bez smisla i programa, osim jednog - osvajanje vlasti zarad sopstvenog interesa. Ali u svim oblicima u kojima su se pojavljivali, dobijali su isti odgovor od naroda a to je da ih neće. Tako će biti još jednom 27. maja kada će doživjeti još jedan ubedljiv poraz, nakon kojeg bi bilo elementarno vaspitano da izađu pred svoje birače i podnesu odgovornost. Jer narod će ih još jednom opomenuti da politika neistina, izdaja, podmetanja i uvreda nema njihovu podršku, jer je suprotna našem biću, istoriji i tradiciji, i onome što žele u budućnosti,a to je razvoj Podgorice po mjeri svakog čovjeka a ne po mjeri interesa građevinskog lobija iz koalicije URA-Demokrate", poručili su iz odbora DPS u Glavnom gradu.

Bonus video: