DPS: Kao što smo i očekivali, protesti DF-a su doživjeli totalni fijasko

"Večerašnji skup zapravo je neuspio performans Demokratskog fronta koji je na ovaj način pikušao da povrati jedan dio birača koji se rasuo zbog osnivanja novih partija nastalih iz Demoratskog fronta", kazao je portparlol DPS-a Časlav Vešović
87 pregleda 99 komentar(a)
Časlav Vešović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Časlav Vešović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.09.2015. 21:02h

Kao što smo i očekivali, protesti Demokratskog fronta su doživjeli totalni fijasko, istakao je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Časlav Vešović.

"To uopšte ne treba da čudi, jer kakvi su bili organizatori protesta, takvi su bili i protesti. Nas raduje činjenica što su i građani prepoznali stvarne namjere organizatora ovog protesta. Večerašnji skup nije imao ni socijalne ni ekonomske, niti realne političke teme, a to je zato što je Demokratski front napustio Parlament, jedino mjesto na kojem se moglo legitimno razgovarati o tim njihovim zahtjevima. Večerašnji skup zapravo je neuspio performans Demokratskog fronta koji je na ovaj način pikušao da povrati jedan dio birača koji se rasuo zbog osnivanja novih partija nastalih iz Demoratskog fronta".

Bonus video: