DPS koaliciji "Zdravo Berane": Zaboravili ste da je vaše mjesto na optuženičkim klupama

"Krpili ste koaliciju koja se po svim šavovima raspadala, pravili trule kompromise i sve četri godine proveli u mučnim pokušajima da kako-tako sačuvate golu vlast i izvučete još koju privilegiju"
57 pregleda 20 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 14.01.2018. 20:06h

Od stranke kojoj gotovo cijelo rukovodstvo odgovara za najteže zločine prema državi, ne možemo ništa ni očekivati sem kleveta i podmetnja, saopštili su večeras iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista DPS Berane.

Oni su reagovali na saopštenje koalicije "Zdravo Berane" u kome je poručeno DPS-u da povuče listu za lokalne izbore u Beranama kao i da "o "socijalcima" izDPS "čuvaju" još skandaloznije podatke.

"Preuzevši ulogu sudije i tužioca, klevetajući nedužne ljude, malo ste pobrkali uloge i zaboravili da je vaše mjesto, prije svega, na optuženičkim klupama. O učincima vaše koalicije koja je sistematski upropašćavala Berane, 4. februara će se izjasniti građani, a, nadamo se, uskoro i državni organi koji će ispitati sve zloupotrebe koje ste sprovodili u toku četvorogodišnjeg mandata. Razumijemo da vam je lakše da se bavite vještačkom proizvodnjom skandala i afera, nego da pronađete makar i jedan uspjeh vaše vlasti, jer tako nešto ne postoji", navodi se u saopštenju DPS Berane.

Istakli su i da koalicija "Zdravo Berane" skoro ništa nijes ispunila što je obećala.

"Krpili ste koaliciju koja se po svim šavovima raspadala, pravili trule kompromise i sve četri godine proveli u mučnim pokušajima da kako-tako sačuvate golu vlast i izvučete još koju privilegiju. Znaju mudri Beranke i Beranci ko je ko u našem gradu. A znaju i građani Crne Gore na šta ste sve spremni i vi i vaši lideri da bi ostali na vlasti. Zato ćete 4. februara dobiti odgovor za sva nepočinstva koja ste činili Beranama, ali i za ona koja je vaša družina pripremala svim građanima Crne Gore 16. oktobra 2016. godine", zaključuje se u saopštenju DPS Berane.

Bonus video: