DPS Kotor: Jednoglasna podrška Đukanoviću i Markoviću

"Na svim sastancima je ocjenjeno da je predsjednik Đukanović sa svojim najbližim saradnicima u proteklom periodu uspješno predvodio ključne reforme crnogorskog društva, a da je Demokratska partija socijalista već dugi niz godina prepoznata kao lider na ukupnoj društveno-političkoj sceni Crne Gore"
1209 pregleda 4 komentar(a)
Duško Marković i Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Duško Marković i Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović

Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Kotor, kojom je predsjedavala predsjednica Tatjana Stanovčić, pružena je jednoglasna podrška za izbor Mila Đukanovića za predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore na predstojećem VIII Kongresu.

"Članovi i simpatizeri naše partije u Kotoru su na sjednicama mjesnih obora koji su održani tokom septembra mjeseca pozdravili kontinuirane napore aktuelnih lidera Demokratske partije socijalista i Vlade Crne Gore na unapređenju ekonomskog i socio-društvenog života svih građana Crne Gore. Na svim sastancima je ocjenjeno da je predsjednik Đukanović sa svojim najbližim saradnicima u proteklom periodu uspješno predvodio ključne reforme crnogorskog društva, a da je Demokratska partija socijalista već dugi niz godina prepoznata kao lider na ukupnoj društveno-političkoj sceni Crne Gore", saopšteno je iz kotorskog odbora DPS-a.

U saopštenju je navedeno da je Opštinski odbor prilikom predlaganja kandidata za zamjenika predsjednika partije pružio nedvosmislenu i jednoglasnu podršku aktuelnom zamjeniku, Dušku Markoviću.

"Na sjednici su takođe razmatrana i aktuelna dešavanja na lokalnoj sceni uz zaključak da nova lokalna samouprava predvođena Demokratskom partijom socijalista pokazuje ozbijan stepen zrelosti i odgovornosti u odnosu na ono što su ključne potrebe građana Kotora. U susret predstojećem Kongresu, mjesni odbori su predložili veliki broj kandidata za članove novog saziva Glavnog odbora koji će svojim ličnim i profesionalnim referencama nesumnjivo značajno doprinjeti unapređenju kvaliteta rada ovog značajnog organa naše partije. Opštinski odbor je takođe odabrao 10 predstavnika koji će učestvivati u radu VIII Kongresa Demokratske partije socijalista koji će se održati u Podgorici 30. novembra tekuće godine", saopšteno je .

Bonus video: