DPS: Kvazi stručna retorika Demokrata

"Koliko političke drskosti, bezobrazluka i licemjerja je potrebno da patetično lamentirate nad nedostatnim "školama, vrtićima, domovima zdravlja", a vi i vaša družina preko tri miliona eura izvukoste građanima za ovih godinu dana nerada", navodi se u reagovanju DPS-a
64 pregleda 1 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 08.12.2017. 18:49h

Demokratska partija socijalista ocijenila je da Demokratska Crna Gora "štancovanjem saopštenja" i nekom "kvazi stručnom retorikom" hoće da postignete nemoguć efekat - "da sakrijete da se nalazite na samoj margini političke scene nakon deklasiranja koje ste doživjeli na posljednjim izborima, i da je pitanje dana kada ćete sa nje izaći kao i mnogi prije vas koji su poletjeli visoko a pali nisko".

Iz DPS-a su reagovali na navode Demokrata, koji su, između ostalog saopštili da Vlada teret punjenja budžeta prebacuje na građane.

"Sa kakve pozicije dvoje bivših SNP-ovaca, a današnjih Demagoga, kritikuju rad Vlade? Čime su se oni lično ili njihove stranke dokazale, sem što je jedan od njih dokazani predizborni provokator? Da li su nešto napravili, stvorili, doprinijeli? Šta čini njihovu ličnu i političku legitimaciju, sem konstantne opstrukcije i destrukcije? Koliko političke drskosti, bezobrazluka i licemjerja je potrebno da patetično lamentirate nad nedostatnim "školama, vrtićima, domovima zdravlja", a vi i vaša družina preko tri miliona eura izvukoste građanima za ovih godinu dana nerada. Znate li vi koliko je to "škola, vrtića, domova zdravlja" koje ste stavili u svoje džepove? Znate li koliko novih radnih mjesta može da se otvori za taj novac koji vi beskrupulozno otimate od građana? Iz tog istog budžeta, koji kritikujete?", navodi se u reagovanju DPS-a

Dodaju da je "žalosno" što Demokratama "smeta i pomoć Vlade ranjivim kategorijama stanovništva".

"Naravno da nekome poput vas koji prosječno primite dvije hiljade eura mjesečno, a ne radite ništa za taj novac, ovakav potez djeluje, kako rekoste - patetično i neozbiljno", navodi se u reagovanju..

Bonus video: