DPS: Matijević kandidat za predsjednicu Opštine Tivat

"Nakon odličnog rezultata i apsolutne pobjede DPS na proteklim lokalnim izborima, Izvršni i Opštinski odbor DPS Tivat zaključili su da su svi aspekti izbornog procesa bili na visokom nivou, uključujući rad svih glasačkih odbora"
84 pregleda 11 komentar(a)
Snežana Matijević, Foto: Siniša Luković
Snežana Matijević, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 06.05.2016. 20:39h

Tivatski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) jednoglasno je večeras odlučio da Snežana Matijević bude kandidat za predsjednicu Opštine Tivat, a Ivan Novosel za predsjednika Skupštine Opštine.

"Nakon odličnog rezultata i apsolutne pobjede DPS na proteklim lokalnim izborima, Izvršni i Opštinski odbor DPS Tivat zaključili su da su svi aspekti izbornog procesa bili na visokom nivou, uključujući rad svih glasačkih odbora", saopšteno je iz t partije.

U saopštenju se navoi da su obavljene pripreme za konstitutivnu sjednicu Skupštine opštine, čije održavanje je planirano za srijedu.

Izvršni i Opštinski odbor zahvalili su se svim svojim aktivistima i svim građanima Tivta, posebno glasačima i simpatizerima DPS.

"Što su svojim učešćem u svim segmentnima kampanje i tokom samog izbornog dana dali puni doprinos legitimitetu izbornog rezultata i još jednoj velikoj pobjedi DPS-a", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: