DPS Nikšić: Apsolutna podrška Đukanoviću za novi mandat na čelu DPS

"Sastanci u svim mjesnim odborima opštinske organizacije Nikšić na kojima su predstavnici mjesnih odbora imali priliku da predlože kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS Crne Gore, kandidate za članove Glavnog Odbora kao i učesnike VIII Kongresa partije, održani su u skladu sa planom aktivnosti DPS CG-Nikšić"
3115 pregleda 20 komentar(a)
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 21.09.2019. 08:41h

Opštinski odbor (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić saopštio je juče da daje apsolutnu podršku predsjedniku DPS Milu Đukanoviću za novi mandat na čelu DPS.

Iz DPS Nikšić su dodali i da je za zamjenika predsjednika DPS predložen aktuelni premijer Crne Gore, Duško Marković.

Kazali su i da je preksinoć na sastancima sa predstavnicima mjesnih odbora Kličevo I i Kličevo II, Kočani i Uzdomir, završen ciklus sastanaka sa predstavnicima mjesnih odbora.

"Više od 1.200 članova i aktivista DPS u Nikšiću, jednoglasno, za predsjednika DPS Crne Gore predložilo je aktuelnog predsjednika i lidera partije Mila Đukanovića. Sastanci u svim mjesnim odborima opštinske organizacije Nikšić na kojima su predstavnici mjesnih odbora imali priliku da predlože kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS Crne Gore, kandidate za članove Glavnog Odbora kao i učesnike VIII Kongresa partije, održani su u skladu sa planom aktivnosti DPS CG-Nikšić. Kongres će se održati 30. novembra 2019. godine", navodi se u saopštenju DPS Nikšić.

Bonus video: