DPS: Opštinski odbori da počnu pregovore o formiranju vlasti

"Predsjedništvo je prenijelo ovlašćenja na opštinske odbore da otpočnu pregovore o formiranju lokalnih uprava sa svim političkim partnerima koji dijele temeljna programska opredjeljenja sa DPS-om“,
1 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: DPS
Milo Đukanović, Foto: DPS
Ažurirano: 12.06.2018. 18:56h

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) ovlastilo je opštinske odbore da počnu pregovore o formiranju lokalnih uprava sa političkim partnerima koji dijele temeljna programska opredjeljenja sa tom strankom.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Predsjedništvo je na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik stranke Milo Đukanović, detaljno analiziralo rezultate nedavno okončanih lokalnih izbora i konstatovalo izuzetan uspjeh u najvećem dijelu opština.

"Predsjedništvo je prenijelo ovlašćenja na opštinske odbore da otpočnu pregovore o formiranju lokalnih uprava sa svim političkim partnerima koji dijele temeljna programska opredjeljenja sa DPS-om“, kaže se u saopštenju.

Na sjednici je istaknuto uvjerenje da će u svim opštinama, u kojima je DPS ostvario izborne pobjede, u najkraćem roku biti formirane vlasti.

"Kako bi na osnovu izbornih programa bio nastavljen dinamičan ekonomski razvoj lokalnih zajednica, sa ciljem dostizanja evropskog kvaliteta života svih građana“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: