DPS optužio opoziciju za izazivanje incidenata

Iz DPS pozvali sve građane da "bez straha i tenzija" iskoriste svoje garantovano pravo i izađu na birališta do 20 sati
75 pregleda 30 komentar(a)
Cetinje DPS snimak, Foto: Screenshot (YouTube)
Cetinje DPS snimak, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 26.11.2017. 15:40h

Demokratska partija socijalista optužila je opozicija da ona izaziva incidente u opštinama gdje se danas održavaju lokalni izbori.

Iz DPS tvrde da su opozicione partije pokušale da podignu tenzije izazivanjem različitih incidenata, sa čime su nastavili i tokom izbornog dana.

"Njihove laži, odglumljeni, isječeni i montirani video snimci služe isključivo za dizanje medijske prašine i pravljenje navodnih heroja od ljudi koji se ponašaju kao siledžije po cetinjskim ulicama, progone ljude, zaustavljaju saobraćaj, prijete i psuju. Da je opozicija odlučila da nasilnim metodama ometa lokalne izbore na Cetinju, svjedoče i video snimci a kojima je zabilježeno organizovano okupljanje Dritana Abazovića, Raška Konjevića, Danilo Mrvaljević, Filip Adžić, Miloš Perišić i ostalih iz URE, Demokrata i SDP-a ispred štabova DPS-a, kako bi isprovocirali bilo kakav incident i pokušali na silu da upadnu u prostorije. Svi njihovi kandidati za odbornike se takođe nalaze raspoređeni ispred štabova DPS-a i tokom čitavog dana pokušavaju da izazovu incidente", saopšteno je iz DPS-a.

Iz te partije su pozvali sve građane da "bez straha i tenzija" iskoriste svoje garantovano pravo i izađu na birališta do 20 sati.

Bonus video: