DPS: Rezultati pokazuju da uživamo najveće povjerenje građana

DPS je, kako navode, u Danilovgradu ostvario još bolji rezultat u odnosu na izbore održane 25.maja
0 komentar(a)
Izbori, Foto: Savo Prelević
Izbori, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.06.2014. 20:27h

"Rezultati glasanja na biračkim mjestima na kojima su izbori ponovljeni, potvrdili su političku dominaciju Demokratske partije socijalista i činjenicu da uživamo najveće povjerenje građana Crne Gore", saopšteno je iz te partije.

Iako su odluke nadležnih državnih istanci o ponovnom održavanju izbora na pojedinim glasačkim mjestima u Bijelom Polju, Danilovgradu, Kolašinu i Tuzima opozicione partije pokušale da iskoriste za preinačavanje slobodno izražene volje birača tako što su glasove jedne partije poklanjali drugoj, od građana su dobili najbolji odgovor. Demokratska partija socijalista je ponovo pobijedila, dodaje se u saopštenju.

DPS je, kako navode, u Danilovgradu ostvario još bolji rezultat u odnosu na izbore održane 25.maja.

"Time smo potvrdili pobjedu i osvajanje većine odborničkih mandata. Takođe, u Tuzima smo sa našim koalicionim partnerima potvrdili apsolutnu pobjedu. U Bijelom Polju smo uz značajno uvećanje broja glasova samostalno osvojili polovinu odborničkih mandata što nam garantuje sigurnu i dominantnu poziciju u izvršnoj vlasti, dok je u Kolašinu DPS još jednom dokazala da je najjača politička snaga", navodi se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: