DPS se nada skorom potpisivanju Sporazuma o demokratskim i fer izborima

Predsjedništvo DPS-a je na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, pozdravilo uspjeh partije postignut na proteklim lokalnim izborima u Tivtu, gdje je DPS osvojila apsolutnu većinu
96 pregleda 12 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Filip Roganović
Milo Đukanović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 22.04.2016. 19:39h

Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena cilju da u najkraćem roku politički Sporazum o demokratskim i fer izborima dobije i svoju pravnu formu, kroz usaglašavanje posebnog zakona za njegovu primjenu, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva DPS-a.

Dodaje se da je Predsjedništvo ocijenilo da DPS "konstruktivnom ulogom daje odlučujući doprinos političkom dijalogu između vlasti i opozicije".

Predsjedništvo DPS-a je na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, pozdravilo uspjeh partije postignut na proteklim lokalnim izborima u Tivtu, gdje je DPS osvojila apsolutnu većinu.

"Konstatovano je da je takav uspjeh rezultat odgovornog upravljanja Tivtom tokom proteklih godina, ali i da su građani glasanjem za DPS pokazali puno povjerenje prema državnoj politici koju sprovodi naša partija. Uspješna primjena novog izbornog zakonodavstva razlog je za dodatno zadovoljstvo rezultatima tivatskih izbora, a Predsjedništvo DPS je i večeras izrazilo zahvalnost svim građanima koji su učešćem na izborima dali doprinos tom demokratskom procesu. Predsjedništvo je konstatovalo da pobjeda predstavlja dodatnu obavezu DPS-u da se što prije krene u realizaciju izbornog programa kome su Tivćani ukazali povjerenje, te da sve resurse stavi u funkciju realizacije kapitalnih projekata koji su od velikog značaja i za Tivat i za Crnu Goru". zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: