DPS Žabljak: Tomčić predložen za predsjednika SO, Vukićević za predsjednika Opštine

U DPS-u su ocijenili da je nedavna pobjeda na lokalnim izborima 27. maja najveća i najubjedljivija izborna pobjeda na Žabljaku od uvođenja višestranačkog sistema
145 pregleda 0 komentar(a)
Veselin Vukićević, Foto: Obrad Pješivac
Veselin Vukićević, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 22.06.2018. 17:59h

Opštinski odbor DPS Žabljak jednoglasno je predložio da i u narednom četvorogodišnjem mandatu predsjednik Skupštine opštine bude Vidoje Tomčić, i zatražio podršku Predsjedništva DPS za takođe jednoglasni predlog da Veselin Vukićević opet bude predsjednik Opštine Žabljak, saopšteno je iz te partije.

U DPS-u su ocijenili da je nedavna pobjeda na lokalnim izborima 27. maja najveća i najubjedljivija izborna pobjeda na Žabljaku od uvođenja višestranačkog sistema.

Kako navode, koalicija koja je pobijedila na izborima je dobila 272 glasa više nego drugi učesnici zajedno, odnosno 55,80 odsto.

"Član Predsjedništva DPS i koordinator za Žabljak Milan Roćen je zahvalio građanima na izuzetnoj podršci i ukazanom povjerenju, i između ostalog istakao da je to dodatni stimulans i obaveza lokalne vlasti da još energičnije uđe u nove projekte za razvoj i unapređenje Žabljaka, i za podizanje kvaliteta života svih građana. On je naglasio da u fokusu prije svega mora biti osposobljavanje Komunalnog preduzeća za vršenje svoje osnovne funkcije, kao i sređivanje užeg gradskog jezgra Žabljaka, koji prerasta u respektibilni turistički centar od šireg značaja", saopšteno je iz odbora DPS na Žabljaku.

Bonus video: