Dragan Vojvodić na čelu SDP Bar: "Na udaru različitih oruđa, izlazimo sve jači i jači

"U vremenu sve težeg života radnih slojeva društva OO SDP-a Bar ističe da će odlučnost da se kroz vladavinu prava obezbijedi pristojan posao i socijalna pravda biti glavna politika afirmacije evroatlantske Crne Gore"
187 pregleda 8 komentar(a)
Bar, Grad Bar, Foto: Anto Baković
Bar, Grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 06.07.2015. 20:01h

Dragan Vojvodić izabran je za predsjednika Opštinskog odbora SDP Bar na večeras održanoj sjednici.

Iz SDP navode da je sjednici prisustvovalo tri četvrtine članova opštinskog odbora partije

"Nesalomivost socijaldemokratskog Bara kojeg čine tri vjere koje neće da se dijele i ovaj put je odgovor politikama koje imaju iste korijene kao i devedesetih. Građanska Crna Gora je baština koju SDP jedini čuva 25 godina kao osnov za njenu nezavisnost i evroatlanstku pripadnost", saopšteno je iz SDP Bar.

Dodaje se da u vremenu sve težeg života radnih slojeva društva OO SDP-a Bar ističe da će odlučnost da se kroz vladavinu prava obezbijedi pristojan posao i socijalna pravda biti glavna politika afirmacije evroatlantske Crne Gore.

"SDP je od samog početka bila meta mnogih i bila na udaru različitih oruđa, ali je uvijek poslije toga izlazila sve jača i jača. To posebno potvrđuju posljedni samostalni izborni nastupi naše Partije – koji su svima poslali poruku da nikada nijesmo bili jači i da smo čvrsto utemeljeni na trendu rasta i snaženja, poručeno je sa sjednice Odbora. Bar sve tri vjere je ostao uz svoju Socijaldemokratsku partiju, koja je i devedesetih uspijevala ostati imuna na progone i udare. Sada je u demokratskoj javnosti dobila i dodatno poštovanje i svakodnevno dobija sve veću podršku, zbog spremnosti da ne poklekne pred dugo pripremanim projektom podrivanja Partije i potvrdila je da je iz Crne Gore Partija sa najvećim međunarodnim ugledom", kazali su iz SDP

Iz SDP Bar pozvali su sve članove da "ostanu vjerni sebi, i čistim i dosljednim idealima socijaldemokratije i očuvaju svoju kuću Socijaldemokratsku Partiju".

Bonus video: