Đukanović: Bihorci neće pružiti šansu partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori, posebno Petnjici

"U razgovoru sa Bihorcima, Đukanović im je još jednom zahvalio na snažnoj podršci koju su oni, ali i petnjička dijaspora, dali obnovi nezavisnosti i izgradnji Crne Gore kao države multietničkog, multivjerskog i multikulturnog sklada", saopšteno je iz DPS
82 pregleda 46 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: DPS
Milo Đukanović, Foto: DPS
Ažurirano: 15.11.2017. 16:08h

Nemam dilemu da će na predstojećim lokalnim izborima 26. novembra Bihorci mudro, kao i uvijek, umjeti da prepoznaju kvalitet DPS kao partije koja je svojim programom i ljudima sa odborničke liste najbolja garancija za dalji napredak ovog kraja, kao i da neće pružiti nikakvu šansu onim partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori, posebno Petnjici, saopštio je danas predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović.

On je kako se saopšteno iz DPS danas boravio u posjeti Opštini Petnjica, a govorio je na tribini u mjesnoj zajednici DPS Vrbica, razgovarao sa građanima u mjesnoj zajednici Bor i obišao nekoliko domaćinstava.

"U razgovoru sa Bihorcima, Đukanović im je još jednom zahvalio na snažnoj podršci koju su oni, ali i petnjička dijaspora, dali obnovi nezavisnosti i izgradnji Crne Gore kao države multietničkog, multivjerskog i multikulturnog sklada. Na takvu podršku je država odgovorila ispunjavanjem onoga što su bile potrebe bihorskog kraja, prije svega odlukom o formiranju Opštine Petnjica, a potom i stvaranjem uslova za snažniji ekonomski zamah ovog kraja", saopšteno je iZ DPS.

Bonus video: