Đukanović čestitao Nacionalni praznik Španije

"Vjerujem da zajednički možemo dati značajan doprinos daljem snaženju veza između naših država kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom planu, u obostranom interesu", rekao je Đukanović
1 komentar(a)
Španija zastava, Foto: Shutterstock.com
Španija zastava, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 13.10.2015. 18:50h

Premijer Milo Đukanović uputio je, povodom Nacionalnog praznika Kraljevine Španije, čestitku kolegi Marijanu Rahoju, navodeći da cijeni podršku koju ta Vlada pruža evropskim i evroatlantskim aspiracijama Crne Gore i državama Zapadnog Balkana.

"Pomoć i razumijevanje naših partnera na planu sprovođenja reformi i obaveza koje proizilaze iz pregovaračkog procesa sa Evropskom Unijom, i intenziviranih i fokusiranih razgovora sa NATO, očekujući poziv za članstvo Crne Gore u Alijansi do kraja ove godine, za nas imaju poseban značaj", navodi se u čestitki.

Đukanović je kazao da crnogorska Vlada, u duhu tradicionalnog prijateljstva i na temelju zajedničkih vrijednosti koje dijele dvije države, ostaje posvećena daljem jačanju partnerstva i promovisanju ekonomske i bilateralne saradnje.

"Vjerujem da zajednički možemo dati značajan doprinos daljem snaženju veza između naših država kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom planu, u obostranom interesu", zaključio je Đukanović.

Bonus video: