Đukanović mladima DPS-a: Važno je da budete lojalni državi

"Oni koji ne poštuju sebe ni svoje ne trebaju ni drugom, što prije u Crnoj Gori to svi naučimo biće nam bolje svima", rekao je Đukanović
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.05.2014. 20:34h

Premijer Milo Đukanović kazao je da svi u Crnoj Gori treba da poštuju sebe i svoje i da što prije to naučimo biće nam bolje svima.

On je na konvenciji Savjeta mladih DPS-a povodom Dana Evrope kazao da, "zahvaljući činjenici da smo u vrijeme krvavog raspada Jugoslavije u turbulentnim vremenima sačuvali mir i učvrstili multietnički sklad u Crnoj Gori,današnje generacije imaju realnu evropsku nadu".

On je mladima DPS-a poručio da je važno da budu lojalni državi.

"Oni koji ne poštuju sebe ni svoje ne trebaju ni drugom, što prije u Crnoj Gori to svi naučimo biće nam bolje svima", rekao je Đukanović.

Premijer je kazao da je realno očekivati poziv za članstvo u NATO na samitu u Veslu kao i otvaranje petnaestak pregovaračkih poglavlja u toku ove godine.

Nosilac liste DPS-a za izbore u Podgorici Slavoljub Stijepović rekao je mladima iz svoje partije da od politike i poltičara moraju zahtijevati još više i još bolje i poručio im da će nakon izbora 25. maja mladi u Podgorici imati u njemu prijatelja i podršku za njhove potrebe.

Galerija

Bonus video: