Đukanović primio Grubišića: Crna Gora i Hrvatska posvećene regionalnoj stabilnosti

Đukanović je izrazio punu zahvalnost Hrvatskoj na kontinuiranoj podršci i transferu iskustva i znanja u procesu pristupanja NATO, i pregovorima sa Evropskom unijom
58 pregleda 0 komentar(a)
Veselko Grubišić, Milo Đukanović, Foto: DPS
Veselko Grubišić, Milo Đukanović, Foto: DPS
Ažurirano: 03.05.2017. 17:16h

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović primio je danas ambasadora Republike Hrvatske u Crnoj Gori Veselka Grubišića.

Kako je saopšteno iz DPS-a, obostrano je izraženo zadovoljstvo razvojem dobrosusjedskih, prijateljskih odnosa između Crne Gore i Hrvatske.

"Zajednički je zaključeno da je to izraz posvećenosti dvije zemlje regionalnoj stabilnosti, što predstavlja siguran okvir i za njihov ekomoski i demokratski napredak", navode iz DPS-a.

Đukanović je izrazio punu zahvalnost Hrvatskoj na kontinuiranoj podršci i transferu iskustva i znanja u procesu pristupanja NATO, i pregovorima sa Evropskom unijom.

"Ambasador Grubišić je čestitao Đukanoviću na postignutim uspjesima i istakao da evroatlantska integracija Crne Gore predstavlja dodatu vrijednost na njenom putu prema Evropskoj uniji. Podvukao je da je interes Hrvatske ne samo da pomaže Crnu Goru u ostvarenju ovih strateških ciljeva, već i da podrži i druge zemlje u okruženju, i da s njima gradi normalne odnose, u zajedničkom interesu."

Bonus video: