Đukanović ribao lokalne šefove DPS-a

“Tražio je da mu pojedinačno odgovore šta su konkretno za mandata uradili. A onda je insistirao da niko od njih nema pravo da bude zadovoljan urađenim i da se bolje moraju posvetiti poslu koji obavljaju"
40 komentar(a)
GO DPS, Milo Đukanović, Foto: Zoran Đurić
GO DPS, Milo Đukanović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.01.2015. 06:50h

Premijer Milo Đukanović prekjuče je oštro kritikovao čelnike opština u kojima je DPS na vlasti, tražeći od njih bolje rezulate.

Izvor “Vijesti” iz DPS-a je kazao da je sastanak vrha DPS-a i lokalnih funkcionera počeo oko 13, a završio se nakon 20 časova.

“Tražio je da mu pojedinačno odgovore šta su konkretno za mandata uradili. A onda je insistirao da niko od njih nema pravo da bude zadovoljan urađenim i da se bolje moraju posvetiti poslu koji obavljaju. Neke je posebno 'uzeo na zub'”, kazao je izvor “Vijesti” koji je prisustvovao sastanku, ne želeći da precizira o kome je riječ.

On je rekao da su pojedini predsjednici opštinskih odbora DPS-a govorili o rezultatima prošlogodišnjih lokalnih izbora, ali da ih je Đukanović “prekidao”.

“Tražio je da mu objasne što je konkretno urađeno poslije toga, a ne da govore o rezultatima izbora”, kazao je isti izvor.

Drugi izvor, međutim, tvrdi da Đukanović “nikog ponaosob” nije “ribao” i da je sastanak bio “jako stimulativan”.

“Imao je zamjerke na razvoj pojedinih opština”, kazao je sagovornik “Vijesti”. Dodao je da se na sastanku pričalo o predstojećem kongresu, opštinskim izbornim konferencijama, unapređivanju partijskog programa i obnovi kadrovskih potencijala. Višesatnom sastanku Đukanovića sa predsjednicima opština u kojima je ta partija na vlasti, a koji je održan u staroj zgradi Vlade, prisustvovali su članovi Izvršnog odbora DPS-a, predsjedništva te partije, predsjednici svih opštinskih odbora DPS-a.

Bonus video: