Đukanović: Slobodarska tradicija i antifašizam neraskidivo povezani s Durmitorskim krajem

".... Žabljak ima sve predispozicije da postane još prepoznatljivija turistička destinacija u ovom dijelu Evrope tokom i ljetnje i zimske sezone“
1252 pregleda 2 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 17. septembra — Dana opštine Žabljak, predsjedniku Veselinu Vukićeviću, predsjedniku Skupštine opštine Vidoju Tomčiću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Žabljaka uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Slobodarska tradicija i antifašizam, sve tradicionalne crnogorske vrijednosti, neraskidivo su povezani s Durmitorskim krajem. To je temelj savremene Crne Gore, stabilne zemlje s dinamičnim ekonomskim rastom, koja je važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO i lider u pregovorima sa EU. Žabljak sa svojim ljudima sastavni je dio tih uspjeha. Kroz dalju saradnju lokalne uprave i Vlade, u cilju što optimalnije valorizacije neiscrpnih prirodnih resursa i brže realizacije planiranih projekata, Žabljak ima sve predispozicije da postane još prepoznatljivija turistička destinacija u ovom dijelu Evrope tokom i ljetnje i zimske sezone“.

Bonus video: