Duško Knežević dao pola miliona Srđanu Miliću da gradi na divlje

Milić je, uoči donošenja DUP-a, izgradio trospratnu zgradu sa apartmanima u centru Budve, za koju nije imao građevinsku dozvolu, niti je izmirio komunalije
95 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.08.2012. 07:30h

Spisku nelegalnih graditelja koji su naočigled inspekcijskih službi gradili višespratnice i hotele po Budvi, nakon Brana Mićunovića, Zorana Ćoća Bećirovića, Restis grupe, pridružio se i lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić.

Milić je prije četiri i po godine, uoči donošenja Detaljnog urbanističkog plana izgradio trospratnu zgradu sa apartmanima u Vojvođanskoj ulici u centru grada, nedaleko od atraktivnog poslovno–stambenog centra „TQ plaza“, namijenjenu turizmu, za koju nije imao građevinsku dozvolu, niti je do danas izmirio komunalije.

Da je građevina nelegalna, potvrđuju i podaci Uprave za nekretnine Crne Gore, gdje se na parceli 2189 KO Budva, koja je u vlasništvu Srđana Milića, njegovog rođenog brata Saše, i Slavka Trpkovića, navodi da postoje izgrađeni objekti i to iz 1968. i 1982. godine, te da je riječ o prizemnim i jednospratnim zgradama, dok luksuzna trospratnica nigdje nije evidentirana.

Trospratnica, u kojoj Milići godinama izdaju apartmane gostima, na četvrtoj, posljednjoj etaži ima veliku terasu sa baštom.

U štampanom izdanju čitajte još:

  • O nelegalnim građevinskim poduhvatima Srđana Milića u Budvi
  • Šta od imovine Milić nije prijavio Komisiji za sprječavanje konflikta interesa
  • Kako je Milić dobio kredit od Atlasmont banke

Galerija

Bonus video: