Folić Berancima: Zbog ova tri razloga treba da glasate za Demokrate

73 pregleda 5 komentar(a)
Goran Folić, Foto: Demokratska Crna Gora
Goran Folić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 02.02.2018. 13:14h

Goran Folić, nosilac liste Demokrata na izborima u Beranama poručio je sugrađanima da postoje tri važna razloga zašto da u nedelju glas daju njegovoj partiji.

"Prvi razlog je što ne želite da budete saučesnici organizovanoj kriminalnoj grupi koja je decenijama uništavala našu opštinu. Nijedan pošten i savjestan Beranac ne može dati glas za grupaciju koja nam je ostavila u nasljeđe ruševine, dok je zbrinjavala sebe i uzak krug svojih saradnika. Ekipi koja je pretvorila Berane u prćiju nekoliko porodica koje su živjele od našeg rada, ostavljajući nam samo mrvice sa njihovih prepunuh trpeza. Niko ne može dati podršku familiji koja je zatvorila fabrike, otimala opštinsku imovinu, usmjeravala novac iz budžeta u svoje džepove i štale, umjesto u razvoj grada i za potrebe socijalno ugroženih građana. Podršku ne zaslužuju ljudi kojima je dokazano da su pored svojih redovnih iznadprosječnih plata uzimali i socijalnu pomoć namijenjenu onima koji su ostali bez prihoda upravo zbog trodecenijske politike uništavanja Berana", navodi Folić.

On kao drugi razlog navodi želju građana da glasaju za konretna rješenja i konkretne projekte.

"U programu koji smo pravili tek nakon što smo saslušali šta ima da nam kaže svako od vas, predstavili smo konkretna rješenja za vaše i probleme svih građana Berana. Nova i bolja infrastruktura, uređeniji grad, efikasna Opština koja će biti vama na usluzi, novi kulturni i sportski sadržaji i iznad svega toga neprestana borba za nova radna mjesta su naše obećanje. Vaš glas za ispunjavanje ovog plana je za nas svetinja i samo vama, građanima Berana, ćemo biti odgovorni u naredne četiri godine."

"Treći i najvažniji razlog zašto ćete masovno zaokružiti listu broj 3, „Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele”je taj što smo u prethodne tri godine, a posebno u prethodna tri mjeseca kampanje, stekli vaše povjerenje i stvorili neraskidivu vezu koja će još dugo funkcionisati. Prepoznali ste u nama ljude od povjerenja, ljude koji drže riječ, ljude koji vas nikada neće zaboraviti. Vidjeli ste tu energiju i iskrenost kod svih naših članova sa kojima ste razgovarali. Donijeli smo u vaše domove odavno izgubljenu nadu i uvjerenje da napokon može krenuti bolje. Zato znamo da ćete nam dati šansu da naše zajedničke želje pretočimo u stvarnost i bolju budućnost za sve nas u Beranama", zaključuje se.

Bonus video: