Formiran Inicijativni odbor Demokratske Crne Gore za Tivat

"Inicijativni odbor realizuje intezivne aktivnosti na prijemu članova u Demokratsku Crnu Goru i utisci sa terena, kao i svakodnevne komunikacije sa građanima", navodi se u saopštenju Demokrata
75 pregleda 23 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 14.05.2015. 09:44h

Demokratska Crna Gora formriala je Inicijativnog odbor za opštinu Tivat, zbog kako se navodi, sprovođenja izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa Demokratske Crne Gore

"Inicijativni odbor čine: Vladimir Arsić, dipl. ing. elektrotehnike, Boris Bubanja, student Fakulteta za sport, Olga Božović, nastavnica predškolskog vaspitanja, Stefan Perović, student, Dejan Kandić, menadžer, Gojko Ivanović, penzioner, Momir Đerić, dipl. ing, Leposava Arsić, dipl. ing, Radmila Grbović, penzioner, Bojan Nišavić, student", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

U saopštenju se dodaje da Inicijativni odbor, na području opštine Tivat, saglasno odlukama Koordinacionog odbora sprovodi postupak predlaganja kandidata Demokrata za: članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, delegate na Prvom kongresu Demokratske Crne Gore, kao i za članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora Demokrata.

"Takođe, Inicijativni odbor realizuje intezivne aktivnosti na prijemu članova u Demokratsku Crnu Goru i utisci sa terena, kao i svakodnevne komunikacije sa građanima jasno ukazuju da Demokrate sa puno optimizma mogu očekivati naredne političke izazaove kako na područiju opštine Tivat, tako i na područiju cjelokupne države", piše u saopštenju.

Bonus video: