Front u Pljevljima: Srbi ne ugrožavaju Bošnjake

Lider DF Miodrag Lekić kazao je da se opozicija nalazi pred velikom pobjedom na izborima u ndjelju
120 pregleda 40 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2012. 21:10h

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić, na tribini u Pljevljima, pozvao je Bošnjake da ne nesjedaju na propagandu da je taj opozicioni savez velikosrpski projekat.

On je takve navode nazvao obmanama predsjednika DPS-a Mila Đukanovića koji time pokušava da obmane manjine.

„Nikada nažao ništa nisam uradio ni jednom Bošnjaku ili predstavniku bilo kog drugog naroda. Ja nisam zaplakao ni jedno bošnjačko dijete, pomagao sam ljudima dobre volje, poštovao i uvažavao svakog, ali takođe njegovao i čuvao svoju porodičnu tradiciju i poštovao svoje pretke“, rekao je Mandić na skupu DF u Pljevljima.

Mandić je poručio da Srbi u Crnoj Gori nikog ne ugrožavaju, pozivajući Bošnjake da ne nasjedaju na propagandu već da glasaju u ono što vjeruju. Mandić je poručio da će Crnu Goru učiniti društvom ravnopravnih građana.

Lider DF Miodrag Lekić kazao je da se opozicija nalazi pred velikom pobjedom na izborima u ndjelju, obećavajući da će osloboditi zarobljene državne institucije i od Crne Gore napraviti pravnu, a ne jednopartijsku državu.

„Džaba nama koja će se zastava vij4oriti ispred skupštine ili državnih institucija ako su one zarobljene“, rekao je Lekić, dok je Nebojša Medojević kazao je da najnovija istraživanja pokazuju da režim nema većinu na ovim izborima.

Galerija

Bonus video: