GI "Za nas": Neprihvatljivo je zviždanje, vrijeđanje i pokušaj fizičkog nasrtaja na Rudovića

"Voljeli bi da vidimo ubuduće kod Crnogorskog pokreta da na svoje tribine pozove sve zainteresovane, slobodne građane da u zajedničkoj misiji učestvuju u izgradnji ambijenta Crne Gore kao države vladavine prava i pravde"
2 komentar(a)
Neđeljko Rudović, Foto: Filip Roganović
Neđeljko Rudović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.05.2017. 17:55h

Građanska inicijativa (GI) ''Za nas'' najoštrije osuđuje ponašanje pojedinih učesnika na tribini koju je u Podgorici organizovao ''Crnogorski pokret'', saopšteno je danas iz te inicijative.

Na tribini Crnogorskog pokreta održanoj prekjuče izviždan je i izvrijeđan potpredsjednik Građanskog pokreta URA Neđeljko Rudović jer je u toku svog govora kritikovao DPS i vlast.

"U potpunosti je neprihvatljiv izostanak kulture dijaloga, zviždanje i vrijeđanje, pa i pokušaj fizičkog nasrtaja na potpredsjednika GP URA Neđeljka Rudovića, i to samo zbog njegovog kritičkog osvrta na dosadašnje katastrofalno djelovanje 27-godišnje vlasti DPS i njegovih 'satelita'. Imajući u vidu da zbog izuzetno loše društveno/ekonomsko/socijalno/političke situacije (za što su zbog DPS-ovske nepromjenljivosti na vlasti direktno oni krivi) konstatujemo da oni nijesu iskreni zastitnici građana Crne Gore, i da zbog svojih personalnih interesa ne žele da vide koliko je crnogorski građanin danas beskrajno ugrožen u svojoj zemlji. Voljeli bi da vidimo ubuduće kod Crnogorskog pokreta da na svoje tribine pozove sve zainteresovane, slobodne građane da u zajedničkoj misiji učestvuju u izgradnji ambijenta Crne Gore kao države vladavine prava i pravde", saopšteno je iz GI "Za nas".

Bonus video: