Gošović: Prizemne uvrede Vučinića ne zaslužuju odgovor

"Mogu samo reći da mi je taj mladi čovjek, svojim radom, svojom vizijom i izuzetnim vrijednostima koje nosi sa sobom, vratio nadu da ni moj dugogodišnji istrajni opozicioni rad na kraju neće biti uzaludan", saopštio je Gošović
68 pregleda 325 komentar(a)
Neven Gošović, Foto: Demokratska Crna Gora
Neven Gošović, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 24.04.2017. 19:48h

Član Predsjedništva Demokratske Crne Gore Neven Gošović saopštio je da neće odgovarati na "prizemne uvrede" funkcionera Demokratskog fronta Janka Vučinića

Vučinić je ranije danas saopštio da Gošović nije smio dopustiti da se "pri zalasku političke karijere spušta na takav nivo da mu mlađani Aleksa Bečić ili "mali Milo sa crvenom kravatom" koji hoće da bude sultan umjesto sultana uz pomoć američke ambasade, daje zadatke koga će da napada".

"Mogu samo reći da mi je taj mladi čovjek, svojim radom, svojom vizijom i izuzetnim vrijednostima koje nosi sa sobom, vratio nadu da ni moj dugogodišnji istrajni opozicioni rad na kraju neće biti uzaludan. Ono što tražim od Janka Vučinića i njegovih kolega jeste da ove mlade ljude, koji su dvogodišnjim napornim radom obišli skoro svaki dom u Crnoj Gori, probudili revolucionarni duh i trasirali put za toliko neophodnu smjenu ovog režima, pustite da završe započeti posao", naveo je Gošović.

Dodaje da pomogli Demokratama na tom putu ili ne, "budite sigurni da će na izborima 7. maja u Herceg Novom Demokrate pobijediti DPS bez ikakvih problema".

"A o djelovanju naše partije u Nikšiću, sud će dati njegovi građani, koji će dobro znati da razlikuju naše iskreno i principijelno djelovanje od vaših neistinitih tvrdnji koje iznosite na račun Demokrata. Uostalom, vrijeme je majstorsko rešeto i svakoga će postaviti onamo gdje mu je mjesto", zaključio je Gošović.

Bonus video: