Građani Mojkovca prepoznaće energiju i svježinu Demokrata

„Uslijed velike zasićenosti građana aktuelnom političkom scenom u Mojkovcu i rezultatima rada izvršne vlasti, više je nego sigurno da građani Mojkovca u Demokratama, na čelu sa Aleksom Bečićem, prepoznaju energiju, svježinu, stručnost, odnosno progresivnu snagu koja je spremna da pokrene stvari naprijed i što je najvažnije potpuno bezinteresno na iskrenim principima radi u korist svih građana“, saopštile su Demokrate
119 pregleda 0 komentar(a)
Mojkovac, Foto: Savo Prelević
Mojkovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.05.2015. 19:38h

Građani Mojkovca će u Demokratskoj Crnoj Gori prepoznati energiju, svježinu i progresivnu snagu koja je spremna da pokrene stvari naprijed, ocijenjeno je iz te partije.

Inicijativni odbora Demokrata za opštinu Mojkovac, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa Demokratske Crne Gore čine Marko Janketić, Ivan Stanić, Milan Ivanović, Tamara Ćorić, Boris Janketić, Ivan Ilić, Marija Vuković, Aleksandar Bogavac, Marko Adzić i Milutin Medojević.

Inicijativni odbor, saglasno odlukama Koordinacionog odbora, sprovodi ovih dana postupak predlaganja kandidata Demokrata za članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, delegate na Prvom Kongresu Demokratske Crne Gore, kao i za članove Statutarne Komisije i Nadzornog odbora Demokrata.

„Uslijed velike zasićenosti građana aktuelnom političkom scenom u Mojkovcu i rezultatima rada izvršne vlasti, više je nego sigurno da građani Mojkovca u Demokratama, na čelu sa Aleksom Bečićem, prepoznaju energiju, svježinu, stručnost, odnosno progresivnu snagu koja je spremna da pokrene stvari naprijed i što je najvažnije potpuno bezinteresno na iskrenim principima radi u korist svih građana“, saopštile su Demokrate.

Kako navode, mnogi su probali i djelovali mnogo duže nego što su ih rezulatati preporučivali, svoje domete pokazali. „Zato vrijeme je za one koji znaju, mogu i hoće. Vrijeme je za Demokrate“.

Bonus video: