Građanski savez za promjene: Pobijedićemo nezajažljivu pohlepu DPS-a

"Nećemo im više dozvoliti da nam otimaju kako bi oni za sebe i na svojim računima slagali milione. Od 27. maja Građanski savez za promjene će raditi u interesu svih građana"
133 pregleda 21 komentar(a)
Ažurirano: 13.05.2018. 07:42h

Pobijedićemo njihovu nezajažljivu pohlepu. Izađimo svi masovno na izbore 27. maja i promjene su neizbježne. Za broj 3, za Građanski savez za promjene, poručilli su u razgovoru sa građanima i komšijama kandidati za odbornike Građanskog saveza za promjene, prilikom posjete podgoričkom naselju Blok V.

Nosilac liste Građanskog saveza za promjene Ivan Vujović kaže da je Blok V zaokružena urbanistička cjelina koja posjeduje neophodne sadržaje, zahvaljujući činjenici da je građen u vrijeme kada je bilo zakona i reda.

U to vrijeme se, kako je rekao, pitala struka i ona je određivala što će se i kako graditi.

"DPS vlast nasuprot tome prostor koristi uklapajući se u želje privilegovanih pojedinaca i njihovih partijskih bizismena gdje postoji samo jedan cilj, a to je brza i laka zarada na štetu javnog interesa. Nećemo im dozvoliti da narušavaju ovaj prostor i da opet dođu na ideju da ovdje grade solitere", poručio je Vujović.

Kandidatkinja za odbornicu Građanskog saveza za promjene Tina Raičević naglašava da "smo svi dio budućih građanskih promjena".

Raičevićeva je saopštila da građani ne žele da njihovim resursima upravlja "otuđena DPS vlast koja brine samo o sebi i svojim ortacima i kumovima".

"O tome najbolje svjedoči upravo Bazar, korupcionaški posao u kojem je DPS vlast oštetila budžet našeg grada za nekoliko miliona eura. Umjesto da za taj novac izgradimo vrtiće za našu djecu, i stvorimo osnovne uslove za njihov razvoj", objasnila je ona.

Dodala je da "DPS partijska elita ne misli na njih, već samo na svoje interese".

"Nećemo im više dozvoliti da nam otimaju kako bi oni za sebe i na svojim računima slagali milione. Od 27. maja Građanski savez za promjene će raditi u interesu svih građana", zaključila je Raičevićeva.

Galerija

Bonus video: