Herceg Novi: Bivši odbornici neće ni Đurović

„Ne možemo da prihvatimo predloženo rješenje. Ne možemo dati glas nekome koje glasao za predlog o našem isključenju iz partije”
0 komentar(a)
Danijela Đurović, Foto: Slavica Kosić
Danijela Đurović, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 01.07.2014. 20:03h

Bivši odbornici Socijalističke narodne partije Zorica Gavrilović, Predrag Anđelić, Bogdan Kočetanović i Vladimir Mračević poručili su da neće podržati kandidaturu Danijele Đurović za predsjednicu opštine Herceg Novi. Četvoro odbornika ranije je odbilo da podrži kandidaturu Obrada Gojkovića zbog čega su isključeni iz partije. SNP je nakon toga kao kompromisno riješenje ponudio Đurovićevu.

„Ne možemo da prihvatimo predloženo rješenje. Ne možemo dati glas nekome koje glasao za predlog o našem isključenju iz partije”, naveli su oni.

I pored pokušaja funkcionera PzP Koča Pavlović da okupi koalicione partnere, njegovom pozivu odazvali su se samo predstavnici Narodne stranke i bivših odbornika SNP-a.

“Ako ne možemo zajedno sjesti za isti sto, kako ćemo doći do pune saglasnosti”, ocjenio je predsjednik novskog PzP-a Milovan Baždar, dok je Gojković ocjenio da takvi grupni razgovori mogu biti samo predmet trgovine. Sjednica SO na kojoj bi odbornici trebalo da se izjasne o kandidaturi Danijele Đurović za predsjednicu opštine najavljena je za petak.

Bonus video: