I iz Andrijevice demantuju Pobjedu: Nismo protiv Krivokapića

"Gospodo iz Pobjede, naši brojevi telefona su dostupni svim zainteresovanim novinarima i Vi ih vrlo dobro znate"
119 pregleda 4 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 31.07.2014. 20:02h

Zoran Ćulafić, predsjednik OO SDP-a Andrijevica demantovao je pisanje Pobjede da taj opštinski odbor ne podržava lidera partije Ranka Krivokapića.

"Nije zakazivana ni održavana sjednica Predsjedništva OO SDP Andrijevica ni danas ni predhodnih dana. Nikakva odluka nije mogla biti donijeta, posebno vezana za bilo koja pitanja koja nijesu u nadležnosti OO SDP Andrijevica. Predstavlja grubu neistinu i laž izrečena "istina“ da ne podržavamo Predsjednika Krivokapića i cjelokupno partijsko rukovodstvo“, kazao je Ćulafić.

On je poručio novinarima iz Pobjede da lako mogu provjeriti informacije.

"Gospodo iz Pobjede, naši brojevi telefona su dostupni svim zainteresovanim novinarima i Vi ih vrlo dobro znate. Ono što nas čudi je nedostatak novinarske etike da provjerite informaciju sa ljudima koji vode andrijevički odbor Socijaldemokrata“, kazao je Ćulafić.

Ranije je i šef barskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Mićo Orlandić demantovao pisanje „Pobjede“ da se taj odbor protivi politici Ranka Krivokapića i savezu sa opozicijom koji bi trebalo da obezbjedi manjinsku upravu u Podgorici.

Državni dnevni list objavio je da će stav o neslaganju povodom dogovora sa opozicionim partijama Krivokapiću prenijeti Orlandić i Damir Rašketić, te da je sjednici odbora prisustvovao i predjsednik Savjeta SDP-a Jusuf Kalamperović.

Bonus video: