Ibrahimović: Zahvalnost prema Milu Đukanoviću mogu imati samo mazohisti

On je rekao da DPS-u kao vic može služiti opaska da su potpise skupili spontano u četiri dana, navodnim oduševljenjem onih koji su potpise dali
71 pregleda 41 komentar(a)
Eldin Ibrahimović, Foto: Građanski pokret URA
Eldin Ibrahimović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 26.03.2018. 13:31h

Zahvalnost prema Milu Đukanoviću mogu imati samo mazohisti i oni koji podržavaju sve ono kroz šta su prolazile generacije naših roditelja u ratnim devedesetim, koje po ekonomskom satusu građana još uvijek traju. I to uprkos tome što je Crna Gora dragulj u kojem bi svi mogli da živimo dostojno Evropljana u 21. vijeku, kazao je Eldin Ibrahimović iz Građanskog pokreta URA reagujući na saopštenje Svajeta mladih DPS Bijelo Polje.

"Odakle onda ideja da Đukanovića mogu podržavati iskreni građani. No, u percepciji iskrivljenih vrijednosti kakve podržavaju DPS snage i iskrenost se vjerovatno doživljava sasvim drukčije od izvornog pojma", kazao je Ibrahimović.

On je rekao da DPS-u kao vic može služiti opaska da su potpise skupili spontano u četiri dana, navodnim oduševljenjem onih koji su potpise dali.

"Zato vas pitamo do kada ćete sebe da zavaravate da je vaša politika, posebno ona prema sjeveru Crne Gore, nešto što građani podržavaju? Zašto ste primorali radnike iz javne uprave da vam daju potpise? Zašto pripremate strategiju kako dovući u Crnu Goru na glasanje one koje ste svojom pogubnom ekonomskom politikom raselili sa svojih ognjišta?", pitao je Ibrahimović.

Naglašava da je politička vizija Mila Đukanovića jedino ona u kojoj po svaku cijenu traži spas od ipak neumitnog političkog posrnuća.

"Građani to prepoznaju i zato se u svakom novom izbornom procesu sve više opredjeljuju za alternativu. To su pokazali Budva, Kotor, Herceg Novi, Berane a uskoro i cijela država, jer ne može biti da onaj koji vlada trideset godina a u kojima nema opšteg napretka može imati većinsku podršku građana", zaključio je Ibrahimović.

Bonus video: