Inicijativni odbor Socijaldemokrata osnovan u Plavu

Nakon formiranja Inicijativnog odbora u Rožajama, otvorena je i kancelarija SD
237 pregleda 16 komentar(a)
Socijaldemokrate, Plav, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Plav, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 11.09.2015. 16:11h

Inicijativni odbor Socijaldemokrata Crne Gore Ivana Brajovića osnovan je u Plavu.

Koordinator SD za Plav će biti Omer Mehmedović, potpredsjednik IO dr Blažo Stijović, a sekretar Mirsad Barjaktarević.

U sastav Inicijativnog odbora koji broji 40 članova, izabrani su i: Sanija Srdanović, Demir Dješević, Igor Vukanić, Suada Jasavić, Senad Bakovic, Adis Tošić, Esko Canović, Mirza Srdanović, Esad Bajraktarević, Resma Šehović, Ferid Mehmedović, Džaljo Canović, Enko Pejčinović, Sanela Muminović, Bojan Otašević, Sanel Canović, Senad Musić, Rusmir Bajraktarević, Emir Tošić, Adel Canović, Danijela Radenović, Ahmet Srdanović, Salih Kučević, Sladja Paunović, Džafer Mehmedović, Eldin Kandić, Slobo Otašević, Salih Čelić, Ana Petrović, Medin Cecunjanin, Miloš Rakuš, Džana Marković, Anela Musić, Biljana Jokić, Elvir Dešić, Gojko Novićević i Asmir Nikočević

Mehmedović je, u obraćanju prisutnima kazao je da će Socijaldemokrate ponuditi konkretna rješenja i predloge u cilju rješavanja aktuelnih problema u ovoj opštini, a u interesu stanovnika Plava.

''Otvoreni smo za sve ljude koji u socijaldemokratama vide saradnika na putu stvaranja demokratskog, modernog i ekonomski razvijenog grada Plava. Kroz spoj mladosti i iskustva, uz saradnju na svim nivoima i akcentom na kompromisno donošenja odluka, trudićemo se da naše djelovanje bude u skladu sa idejom koju zastupamo'', poručio je Mehmedović.

U Rožajama je, nedugo nakon formiranja Inicijativnog odbora, otvorena i kancelarija SD.

“Socijaldemokrate su ljudi različitih vjera i nacionalnosti koji kreiraju politiku poštovanja njihovih različitosti ali i suživota’’, naglasio je Brajović.

Iz tima Brajovića saopšteno je da se otvaranje kancelarije smatra "početkom jasne i odgovorne saradnje u interesu svih građana Rožaja, razvoja kulture dijaloga i doprinosa kvalitetnim idejama za ekonomski prosperitet i unaprjeđenje turističkih potencijala ove sjeverne opštine".

Koordinator Socijaldemokrata Rožaja i nezavisni odbornik u SO Rožaja je Faurk Kalač.

Osim Brajovića, svečanosti su prisustvovali Vujica Lazović i Danilo Orlandić, kao i drugi visoki funkcioneri Socijaldemokrata Crne Gore.

Bonus video: