Ivanović: Opozicija sa SDP-om može početi promjene

Nosilac liste "Građanski front - Miodrag Lekić" tvrdi da će izborima u prijestonici biti započeta demontaža vlasti DPS-a
54 pregleda 32 komentar(a)
Božidar Ivanović, Foto: Boris Pejović
Božidar Ivanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 03.11.2013. 23:15h

Opozicione stranke i Socijaldemokratska partija imaju jedinstvenu šansu da na lolaklnim izborima na Cetinju pokrenu reforme koje će dovesti do demontiranja vlasti Demokratske partije socijalista (DPS), izjavio je Božidar Bonja Ivanović, nosilac liste "Građanski front - Miodrag Lekić" na Cetinju.

Šahovski velemajstor i bivši ministar sporta u vladama Mila Đukanovića i Filipa Vujanovića smatra da je uključivanje Miodraga Lekića u parlamentarni život donijelo novo razmišljanje i ljepše manire na crnogorsku političku scenu.

“Kada se pojavila grupa političara koje je, povratkom iz Italije, pokrenuo Lekić, uočio sam da su ljudi počeli drugačije da razmišljaju. A on se predstavio kao političar koji modernije nastupa i vodi kulturan dijalog, unoseći pravu Evropu u Crnu Goru, za razliku od mnogih evropskih emisara čija priča podsjeća upravo na naše političare", kazao je Ivanović u razgovoru za “Vijesti”.

Opširnije čitajte u štampanom izdanju "Vijesti" od 4. novembra

Bonus video: