Ivanović Vujoviću: Niste izašli iz faze izvrtanja priče i zavaravanja javnosti

"Nije istina, gospodine Vujoviću, da nisam tražio prisustvo sjednici SO Budva. Naprotiv, dva puta Vam je upućivan zahtjev, prvi ste odbili, na drugi se nijeste udostojili ni da odgovorite, da li sam trebao da pišem i treći zahtjev koji biste takođe zanemarili?"
388 pregleda 2 komentar(a)
Ivan Ivanović, Foto: Vuk Lajović
Ivan Ivanović, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 07.08.2018. 13:28h

Degradacija Budvanskog parlamenta ne može biti veća od činjenice da u njemu sjede odbornici vladajuće koalicije bez identita i prava na svoje mišljenje. To su odbornici koji pognute glave podižu ruke dok donose odluke poput one o mom razrješenju. Da li to znači da se stide zbog toga što neko drugi misli njihovom glavom ili još uvijek postoji zrno griže savjesti u njima, navodi se u odgovoru Ivana Ivanovića iz Budvanskog DPS-a na posljednju reakciju predsjednika SO Budva, Đorđija Vujovića.

"Vi odlično znate da moj cilj nije povratak na staro radno mjesto već samo zaštita mog imena i prezimena i dosadašnjeg rada", kazao je Ivanović.

On je Vujoviću poručio da za dvadeset godina koliko se bavi politikom još uvijek nije izašao iz faze "izvrtanja priče, okretanja vode na svoju vodenicu, zavaravanja javnosti", tako što izgovara "neistine na račun drugih".

"Nije istina, gospodine Vujoviću, da nisam tražio prisustvo sjednici SO Budva. Naprotiv, dva puta Vam je upućivan zahtjev, prvi ste odbili, na drugi se nijeste udostojili ni da odgovorite, da li sam trebao da pišem i treći zahtjev koji biste takođe zanemarili?", navodi se u saopštenju Ivanovića.

"Da li ste sigurni da predstavljate koaliciju koja čini 'vlast svih građana'?"

Ivanović je ocijenio da su selekcije "ogledalo čitave vaše postave koja je počela da se guši u nekontrolisanom revanšizmu i podjelama".

On je kazao da je spreman za suočavanje pred građanima Budve u parlamentu ili medijima kako bi se razjasnile nedoumice kad je u pitanju MSC, ukoliko, kako dodaje, Vujović, novi direktor MSC ili bilo ko drugi iz vlasti ima smjelosti za to.

"Uostalom gospodine Vujoviću, svojim odgovorom ste samo potvrdili da je istina sve ono što sam rekao u svom prvom obraćanju", zaključuje se u saopštenju člana OO DPS Budva, Ivana Ivanovića.

Bonus video: